Diyetisyeninden gıda okur yazarlığı eğitimi

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.10.2024 - 14:01, Güncelleme: 23.10.2024 - 13:38
 

Diyetisyeninden gıda okur yazarlığı eğitimi

Diyetisyeninden gıda okur yazarlığı eğitimi
DÜZCE (İHA) – Düzce’de ilkokul öğrencilerine diyetisyenden gıda okur yazarlığı eğitimi verildi.Gıda ve beslenme ile ilgili bilgilere ulaşma, ulaşılan bilgileri anlama, değerlendirme, bilgi ışığında doğru kararlar alarak gıda tüketim alışkanlığına dönüştürme, uygun miktarda güvenilir ve sağlıklı gıda seçme ve tüketme konularında Azmimilli İlkokulu öğrencilerine Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü diyetisyeni tarafından eğitim verildi. Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen gıda okur yazarlığı eğitimine öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.
Diyetisyeninden gıda okur yazarlığı eğitimi
DÜZCE (İHA) – Düzce’de ilkokul öğrencilerine diyetisyenden gıda okur yazarlığı eğitimi verildi.
Gıda ve beslenme ile ilgili bilgilere ulaşma, ulaşılan bilgileri anlama, değerlendirme, bilgi ışığında doğru kararlar alarak gıda tüketim alışkanlığına dönüştürme, uygun miktarda güvenilir ve sağlıklı gıda seçme ve tüketme konularında Azmimilli İlkokulu öğrencilerine Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü diyetisyeni tarafından eğitim verildi. Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen gıda okur yazarlığı eğitimine öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.