Fenerbahçe, Bodrum FK maçı hazırlıklarını başladı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.10.2024 - 22:00, Güncelleme: 25.10.2024 - 21:47
 

Fenerbahçe, Bodrum FK maçı hazırlıklarını başladı

Fenerbahçe, Bodrum FK maçı hazırlıklarını başladı
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında sahasında Bodrum FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktör Jose Mourinho gerçekleştirilen idman, salonda yapılan core hareketleri ile başladı. Daha sonra sahada ısınma, çabukluk ve pas çalışmaları yapan futbolcular antrenmanı dar alanda yapılan çift kale maçlarla tamamladı.Manchester United ile oynadığımız karşılaşmanın ilk 11’inde görev alan oyuncular ise antrenmanı rejenerasyon çalışmasıyla noktaladı.Sarı-lacivertliler hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla Bodrum FK maçı hazırlıklarını tamamlayacak.
Fenerbahçe, Bodrum FK maçı hazırlıklarını başladı
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında sahasında Bodrum FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.
Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktör Jose Mourinho gerçekleştirilen idman, salonda yapılan core hareketleri ile başladı. Daha sonra sahada ısınma, çabukluk ve pas çalışmaları yapan futbolcular antrenmanı dar alanda yapılan çift kale maçlarla tamamladı.
Manchester United ile oynadığımız karşılaşmanın ilk 11’inde görev alan oyuncular ise antrenmanı rejenerasyon çalışmasıyla noktaladı.
Sarı-lacivertliler hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla Bodrum FK maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.