Vali Aktaş öğrencilerle bir araya geldi

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.10.2024 - 01:00, Güncelleme: 26.10.2024 - 00:44
 

Vali Aktaş öğrencilerle bir araya geldi

Vali Aktaş öğrencilerle bir araya geldi
Uşak Valisi Naci Aktaş, KYK yurtlarında kalan öğrencilerle bir araya geldi.Uşak Valisi Naci Aktaş, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Uşak Merkez Erkek Öğrenci Yurdu ile Mehmet Hacım Erkek Öğrenci Yurdunda kalan öğrencilerle bir araya geldi.İlk olarak Uşak Merkez Erkek Öğrenci Yurdunu ziyaret eden Vali Aktaş, akşam yemeğini öğrencilerle birlikte yedikten sonra öğrencilerle sohbet etti. Daha sonra Mehmet Hacım Erkek Öğrenci Yurduna geçen Vali Aktaş, burada da öğrencilerle sohbet ederek sorularını yanıtladı ve taleplerini dinledi. Vali Aktaş, tüm öğrencilere başarı dolu bir eğitim hayatı diledi.Öte yandan ziyareti sırasında Vali Aktaş’a Vali Yardımcısı Önder Can, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hacı Tevfik Özdemir eşlik etti.
Vali Aktaş öğrencilerle bir araya geldi
Uşak Valisi Naci Aktaş, KYK yurtlarında kalan öğrencilerle bir araya geldi.
Uşak Valisi Naci Aktaş, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Uşak Merkez Erkek Öğrenci Yurdu ile Mehmet Hacım Erkek Öğrenci Yurdunda kalan öğrencilerle bir araya geldi.
İlk olarak Uşak Merkez Erkek Öğrenci Yurdunu ziyaret eden Vali Aktaş, akşam yemeğini öğrencilerle birlikte yedikten sonra öğrencilerle sohbet etti. Daha sonra Mehmet Hacım Erkek Öğrenci Yurduna geçen Vali Aktaş, burada da öğrencilerle sohbet ederek sorularını yanıtladı ve taleplerini dinledi. Vali Aktaş, tüm öğrencilere başarı dolu bir eğitim hayatı diledi.
Öte yandan ziyareti sırasında Vali Aktaş’a Vali Yardımcısı Önder Can, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hacı Tevfik Özdemir eşlik etti.

Uşak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.