Fotoğrafçılık kursuna ilgi büyük

KÜLTÜR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.10.2024 - 10:01, Güncelleme: 26.10.2024 - 09:54
 

Fotoğrafçılık kursuna ilgi büyük

Fotoğrafçılık kursuna ilgi büyük
DÜZCE (İHA) – Akçakoca’da Gençlik merkezi bünyesinde açılan fotoğrafçılık kursuna gençlerin ilgisi büyük oldu.Akçakoca Gençlik Merkezi gençlerin isteklerine yönelik faaliyetlerine tüm hızı ile devam ediyor. Bu çerçevede öğrencilerin isteği üzerine fotoğrafçılık kursu açıldı. Açılan kursa gençlerin ilgisi büyük oldu. Fotoğrafçılık konusunda teknik olarak tüm detaylı bilgilendirmelerin yapıldığı gençler hem teorik hem de uygulamalı eğitimler aldı. Kursun önümüzdeki dönem boyunca devam etmesi ve öğrencilere profesyonel anlamda fotoğrafçılık bilgileri aşılanması planlanıyor.
Fotoğrafçılık kursuna ilgi büyük
DÜZCE (İHA) – Akçakoca’da Gençlik merkezi bünyesinde açılan fotoğrafçılık kursuna gençlerin ilgisi büyük oldu.
Akçakoca Gençlik Merkezi gençlerin isteklerine yönelik faaliyetlerine tüm hızı ile devam ediyor. Bu çerçevede öğrencilerin isteği üzerine fotoğrafçılık kursu açıldı. Açılan kursa gençlerin ilgisi büyük oldu. Fotoğrafçılık konusunda teknik olarak tüm detaylı bilgilendirmelerin yapıldığı gençler hem teorik hem de uygulamalı eğitimler aldı. Kursun önümüzdeki dönem boyunca devam etmesi ve öğrencilere profesyonel anlamda fotoğrafçılık bilgileri aşılanması planlanıyor.

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.