Erdal GÜZEL( Araştırmacı Yazar)
Köşe Yazarı
Erdal GÜZEL( Araştırmacı Yazar)
 

Recai Kutan’ın Ardından

Recai Kutan’ın Ardından.   Türk siyaseti değerli bir devlet adamını kaybetti.   Recai Kutan bey, Beyefendiliği, bilgisi, hoşgörüsü ve dürüstlüğü ile siyaset dünyamıza renk katmıştı. Kavgadan uzak, ahlaklı duruşu ve çalışkanlığı ile aranan bir devlet adamıydı. Milli  düşünceye sahip  bir vatan evladıydı. Çakma milli görüşçülerden uzaktı. İlkeli duruşu ile gönüllere taht kurmuştu. Akçeli işlerle hiç ilgilenmedi. Hakkında en ufak bir olumsuz durum söz konusu olmadı. Mütevazi yapısıyla hep saygı İle anıldı. Muhteris değildi. Benlik egosundan çok uzaktı. Uzun bir ömür yaşadı. Bu sureyi ülkesi için kullandı.   Çat Barajı’nın proğrama alınmasını sağlamıştı. Erzurum ’da Recai Kutan isminin yaşatılması ahde vefanın bir göstergesi olacaktır teklifimi sunarken kendisine Allah’tan rahmet ailesine başsağlığı dileklerimi sunuyorum. Erdal Güzel
Ekleme Tarihi: 09 Ekim 2024 - Çarşamba

Recai Kutan’ın Ardından

Recai Kutan’ın Ardından.
 
Türk siyaseti değerli bir devlet adamını kaybetti.
 
Recai Kutan bey, Beyefendiliği, bilgisi, hoşgörüsü ve dürüstlüğü ile siyaset dünyamıza renk katmıştı. Kavgadan uzak, ahlaklı duruşu ve çalışkanlığı ile aranan bir devlet adamıydı. Milli  düşünceye sahip  bir vatan evladıydı. Çakma milli görüşçülerden uzaktı. İlkeli duruşu ile gönüllere taht kurmuştu. Akçeli işlerle hiç ilgilenmedi. Hakkında en ufak bir olumsuz durum söz konusu olmadı. Mütevazi yapısıyla hep saygı İle anıldı. Muhteris değildi. Benlik egosundan çok uzaktı. Uzun bir ömür yaşadı. Bu sureyi ülkesi için kullandı.
 
Çat Barajı’nın proğrama alınmasını sağlamıştı. Erzurum ’da Recai Kutan isminin yaşatılması ahde vefanın bir göstergesi olacaktır teklifimi sunarken kendisine Allah’tan rahmet ailesine başsağlığı dileklerimi sunuyorum.
Erdal Güzel

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.