Mevhibe SOLAK
Köşe Yazarı
Mevhibe SOLAK
 

Altılı Bremen mızıkacıları...

ÇOK ŞÜKÜR BU GÜNLERİMİZE.. DOĞALGAZ BORU DÖŞEMESİ, UYDU 5B Yİ İŞLETMEYE AÇMA TÖRENİ YAPILDI.. Muhalefet İktidar için; 20 yıldır herşeyi oy için yapıyor diyor..Erdoğan, gaz bulduk dedi, yalan dediler..Ama boru döşeme törenine yalan diyemediler.. Alışkın oldukları heykelin şeklini değiştirdiler.Köpek, EŞEK  heykellerinin açılış törenlerini yapmaya başladılar.. Bu ülkeye hiçbir hizmetleri yok..Yapsanız ya.!  Yapın görelim, işte İstanbul, İşte Ankara.! Sellerde bir rogarı temizlemeyi bile yapmıyor belediyelerin... Elini tutan mı var?  Hizmet ne için? Tabii ki siyasetçi oy için hizmet ederken, Allahın da, halkın da rızasını alma mutluluğunu yaşar.. Ya muhalif .?  Siz ne yaptınız? Polisimize yumruk atan HDP nin vekili S. Aydemire koltuk çıktınız. Berabersiniz... Canan'a bir sözünüz yokmu.?.Hakkında suç duyurusu olmasına rağmen sahip çıktınız..Neyine?. Suçlarına mı? İnkârcı, iftiracı muhalifler size sesleniyorum.! Dün, 12 bin metre derinlerde gaz bulan Erdoğan,  bu gün (14.6.2022 salı) 4. Sondaj gemimiz Abdulhamit Hanı filoya kattı ve 22000 metre yukarda 5B uydusunu hizmete devreye  alma törenini milleti ile yapıyor.  Siz de siyasetcısiniz.. Görelim, hadi siz de oy için bir  şey yapın.! 6+1 buyurun.!    Adanada Pandemi hastahanesi açtınız ya..3. Ahmet çeşmesinin musluk takma mutluluğunu yaşadınız... Akıyor mu taktığınız musluk.? Sizi şovmenler sizi.. Boş işlerle uğraşmaktan mutlu musunuz.?  Evet, Erdoğan siyasetci..Ama hizmet ederek oy alıyor..O da sizin gibi yapsaydı,o da nal toplardı; Cumhurbaşkanı oy topluyor, siz 6'lı daha adayınızı açıklayamıyacak kadar zavallısınız acizssiniz.  Halka hiç bir töreni duyurmayan, yandaş fondaş basınınızın  haber etmeye, sizin de törenlere gitmeye yüreğiniz yetmiyor..Yapılanlar bu ülkeye ve insanımıza yapılıyor..Siz millete verilen hizmetten mutsuzsunuz. Maaş aldığınız halde bu milletin sevincinden hiç mi hisseniz yok.?  Siz öğüdü emperyalistlerden alıyor, oy zamanı da millete gidiyorunuz.. Ama artık Anadolu halkının oyları çantada keklik değil..Halk herkesi tanıyor. Kendinize gelin 6'lı Bremen mızıkacıları...
Ekleme Tarihi: 26 Temmuz 2022 - Salı

Altılı Bremen mızıkacıları...

ÇOK ŞÜKÜR BU GÜNLERİMİZE..
DOĞALGAZ BORU DÖŞEMESİ, UYDU 5B Yİ İŞLETMEYE AÇMA TÖRENİ YAPILDI..

Muhalefet İktidar için;
20 yıldır herşeyi oy için yapıyor diyor..Erdoğan, gaz bulduk dedi, yalan dediler..Ama boru döşeme törenine yalan diyemediler.. Alışkın oldukları heykelin şeklini değiştirdiler.Köpek, EŞEK  heykellerinin açılış törenlerini yapmaya başladılar.. Bu ülkeye hiçbir hizmetleri yok..Yapsanız ya.! 

Yapın görelim, işte İstanbul, İşte Ankara.! Sellerde bir rogarı temizlemeyi bile yapmıyor belediyelerin... Elini tutan mı var?  Hizmet ne için? Tabii ki siyasetçi oy için hizmet ederken, Allahın da, halkın da rızasını alma mutluluğunu yaşar..

Ya muhalif .? 
Siz ne yaptınız? Polisimize yumruk atan HDP nin vekili S. Aydemire koltuk çıktınız. Berabersiniz... Canan'a bir sözünüz yokmu.?.Hakkında suç duyurusu olmasına rağmen sahip çıktınız..Neyine?. Suçlarına mı?

İnkârcı, iftiracı muhalifler size sesleniyorum.!

Dün, 12 bin metre derinlerde gaz bulan Erdoğan,  bu gün (14.6.2022 salı) 4. Sondaj gemimiz Abdulhamit Hanı filoya kattı ve 22000 metre yukarda 5B uydusunu hizmete devreye  alma törenini milleti ile yapıyor. 

Siz de siyasetcısiniz.. Görelim, hadi siz de oy için bir  şey yapın.! 6+1 buyurun.!   

Adanada Pandemi hastahanesi açtınız ya..3. Ahmet çeşmesinin musluk takma mutluluğunu yaşadınız... Akıyor mu taktığınız musluk.? Sizi şovmenler sizi..
Boş işlerle uğraşmaktan mutlu musunuz.? 

Evet, Erdoğan siyasetci..Ama hizmet ederek oy alıyor..O da sizin gibi yapsaydı,o da nal toplardı; Cumhurbaşkanı oy topluyor, siz 6'lı daha adayınızı açıklayamıyacak kadar zavallısınız acizssiniz. 

Halka hiç bir töreni duyurmayan, yandaş fondaş basınınızın  haber etmeye, sizin de törenlere gitmeye yüreğiniz yetmiyor..Yapılanlar bu ülkeye ve insanımıza yapılıyor..Siz millete verilen hizmetten mutsuzsunuz. Maaş aldığınız halde bu milletin sevincinden hiç mi hisseniz yok.?  Siz öğüdü emperyalistlerden alıyor, oy zamanı da millete gidiyorunuz..

Ama artık Anadolu halkının oyları çantada keklik değil..Halk herkesi tanıyor.
Kendinize gelin 6'lı Bremen mızıkacıları...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.